• Let op! Op woensdag 6 december is NMI vanaf 13.00 uur niet bereikbaar.

Actueel

NMI workshop voor professionals in het publieke domein

Op woensdagmiddag 7 juni organiseert NMI een workshop ‘Sociaaljuridische dienstverlening bij remigratie’ op het vestigingsadres in Utrecht (nabij Utrecht CS).

Einde dienstverlening NMI
Na 31-12-2024 is het niet langer mogelijk gebruik te maken van de Remigratiewet. Hiermee eindigt ook de dienstverlening van NMI. Om deze reden zijn NMI consulenten sinds kort gestart met het organiseren van trainingen waarin zij hun specialistische kennis overdragen aan professionals in het publieke domein.

Waarom deelnemen
Ook na 2024 zullen vanuit migrantengroepen veel vragen blijven komen over rechten die verband houden met (r)emigratie. Mogelijk komen deze vragen ook bij jou als professional terecht. Met de learnings die je meeneemt uit de workshop ben je optimaal voorbereid op de sociaaljuridische hulpvragen rondom (r)emigratie die je in de toekomst kan verwachten.

NMI (r)emigratie portal
Na afloop ontvang je een bewijs van deelname en een persoonlijke login waarmee je toegang hebt tot de adviezen en verwijzingen in de NMI (r)emigratie portal die binnenkort live gaat, om daarmee cliënten in de toekomst te kunnen ondersteunen.

Aanmelden
Hebben jij en je collega’s belangstelling voor deze  interactieve workshop, stuur dan vrijblijvend het contactformulier in of bel ons  of 030 234 29 36. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, naam werkgever en om hoeveel deelnemers het gaat. Wacht niet te lang, het aantal plaatsen op deze dag is beperkt.

13-4-2023