Actueel

Corona, vaccinaties en dienstverlening na de zomer

NMI zal mogelijk na de zomer weer voorzichtig beginnen met het geven van voorlichtingen en het ontvangen van cliënten. Dat kan dan alleen op afspraak. Wij zullen geen open spreekuren meer verzorgen. En al onze contacten verlopen eerst per telefoon, e-mail of WhatsApp. Zodra opengaan lukt, leest u dat op deze site. Dit hangt af van de ontwikkelingen die u ook zelf in de media kunt volgen.

Of, en wanneer we weer opengaan, hangt ook af van u: als veel mensen in Nederland beschermd zijn tegen het coronavirus kunnen de coronamaatregelen versoepeld worden. In de komende periode krijgt iedereen van 18 jaar en ouder die in Nederland woont een uitnodiging voor de coronavaccinatie. NMI staat achter deze vaccinatie en hoopt dat cliënten er gebruik van maken. Ook als zij al een keer ziek zijn geweest. Met de vaccinatie beschermt u uzelf, de mensen in uw omgeving en de medewerkers van NMI. De verwachting is dat iedereen in aanraking zal komen met het coronavirus. Weerstand bouwt u op met vaccinaties, of door één of meerdere keren ziek worden. De ziekte zelf is riskant!

Voor uitgebreide informatie over corona en de vaccinatie verwijzen wij u naar de onderstaande websites.  Hier kunt u folders in het Arabisch, Engels, Spaans, Surinaams, Turks en andere talen downloaden.

Informatie over het coronavirus

Vaccinatie tegen COVID-19 in Nederland